Сертификат за качество

Вход / регистрация
Потребителска
кошница
Любими
продукти
0

Нямате артикули в количката.

Уважаеми клиенти, физическият ни магазин се премести от ул. "Хенрик Ибсен" 24, кв. Кръстова вада (до Мол Парадайс) на ул. "Кривина" 5, кв. Слатина (до ВТУ "Тодор Каблешков", бившо ПЖИ).

За нас

Магазин на "Алверс-комерс" ООД

„Алверс комерс” ООД е семейна фирма, основана през 1992г. като дистрибутор на водещата марка за паркова и градинска техника STIHL. През годините фирмата изгражда собствена търговска и сервизна база, като печели доверието на клиентите си, както с предлаганите продукти от висок клас, така и с добре уредената гаранционна и извънгаранционна поддръжка на всички предлагани стоки.

 

От 2005г. „Алверс комерс” ООД развива партньорство с редица производители на машини с широко приложение в обслужването на зелени площи – от малки частни градини до големи градски паркове и зелени пространства в градска среда. AS Motor Германия – производител на косачки, Optimal Германия – производител на скоби за преместване и пресаждане на дървета, Shibaura Япония – комунални трактори, Sitrex Италия – производител на косачки и аграрна техника, Rota Dairon Франция – производител на машини за рекултивиране и затревяване на терени, Wiedenmann Германия – производител на машини за поддръжка на естествена и изкуствена трева. „Алверс комерс” ООД е насочена и към професионалистите в областта на изграждането и поддръжката на открити зелени пространства. Като им предлага гама от съвременна техника даваща възможност за подобряване на производителността и качеството на крайния продукт, консултация на място както и демонстрация на машини. Наши клиенти са частни лица, фирми на цялата територия на страната, и различни общини.

 

Към момента „Алверс комерс” ООД е оторизиран магазин и сервиз за градинска, паркова и горска техника. Предлага пълна гама продукти STIHL и GARDENA, професионално гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване и оригинални консумативи.

 

Продуктите, предлагани от „Алверс комерс” ООД, обхващат разнообразни машини и инструменти, насочени както към професионалисти, така и към хоби (домашни) майстори. Тези артикули се отличават с отлично съотношение между цена и качество и са проектирани да отговарят на разнообразните нужди на различни групи потребители.

 

Няколко причини да изберете нас:

  • Наличност – Пълен асортимент от професионални инструменти и машини.
  • Опит – „Алверс комерс” ООД работи в ползва на своите клиенти вече 21 години. Възползвайте се от натрупаните от нас познания, за да изберете най-точната машина, която ще ви върши работа.
  • Доставка – възползвайте се от безплатна доставка за всяко поръчка над 200лв. до удобна за Вас локация.
  • Бърз транспорт – основният срок на доставка е от 1 до 3 работни дни, освен в редки случаи, когато в продуктовата страница е упоменато друго.
  • Консултация – можете да разчитате на квалифицирана консултация, която ще Ви помогне да изберете най-правилния продукт за Вашите нужди и работни условия.
  • Сервиз – професионален сервиз, предлагащ гаранционни и извънгаранционни ремонти.