Връщане на продукт

Потребителят/клиентът има право да върне закупената стока от „Алверс Комерс“ ООД в 14 дневен срок, считано от датата на доставката. Ако потребителя/клиента не е доволен от закупения продукт, може да получи парите си обратно чрез следните стъпки:

 

1. Уведомете ни посредством имейл на адрес info@alvers.com или на телефон 02 / 862 4062. Стандартен формуляр за упражняване право на отказ може да намерите в сайта на КЗП. За да обработим вашето искане за връщане възможно най-бързо, ще са ни нужни:

  • Вашето име и телефон за връзка
  • Номера и дата на вашата поръчка и име на желан продукт за връщане, ако продуктите са няколко на брой моля изброите всички.
  • IBAN номер на банкова сметка, по която желаете да получите сумата.

 

2. Изпратете продукта, който желаете да върнете на адрес:

  • гр. София, кв. Слатина, ул. “Кривина” №5

Разходите по връщането на продукта следва да се заплатят от потребителя/клиента. В пратката трябва да присъства и копие от фактурата и/или касовата бележка за конкретния продукт. Стоката, която връщате трябва да е в оригиналната си опаковка с непокътнати етикети, в същото състояние и аксесоари, с които е била доставена. Няма да бъдат приемани продукти, които са повредени от Вас, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (например, но не само – механични/електрически шокове).

 

3. Получавате сумата по избрания от Вас начин в 14 дневен срок, считано от датата на приетите от нас върнати продукти. След, като ние приемем продукта изпратен от Вас и се уверим, че отговаря на условията за връщане ще ви изпратим имейл или ще ви потърсим по телефона, за да Ви уведомим относно статуса на връщането.