Сервиз

Stihl сервиз

 

Фирма „Алверс комерс” ООД разполага с отлична сервизна база, отговаряща на стандартите на STIHL. Снабдена е изцяло с всичко необходимо като оборудване, резервни части и консумативи необходими за отстраняването на всякакви проблеми свързани свързвани с продуктите на STIHL. Оборудвана е също така с механизирана техника, подпомагаща оптимизирането на процеса на работа. Сервизните специалисти са висококвалифицирани, преминали през множество теоретични и практически обучения. Наш приоритет е да поддържаме дългосрочни отношения с клиентите си, като се стараем да ги обслужваме компетентно и професионално. Във връзка с това, нашата фирма, полага ежегодни грижи за обновяване набора на инструменти и техника в сервизната си база.

Stihl сервиз

 

Сервизните услуги, които извършваме покриват обслужването на цялостната продуктова гама на машините на STIHL.

 

Ето и част от тях.

 

Една от най-често извършваните услуги, заточване на вериги за моторни триони се извършва с автоматизирана техниха за постигане на максимален разултат за минимално време. Диагностициране, пълен преглед, профилактика и ремонт на моторни триони, коси и храсторези, моторни духалки и ъглошлайфи, както и електрическите им еквиваленти са дейности, за които може да ни се доверите изцяло.

 

 

Фирма „Алверс комерс” ООД не носи отговорност за възникнали загуби или изгубени печалби, както и други неблагоприятни събития по време на процеса на предоставяне и поддръжка на вашето изделие в нашия сервизен център. Обикновено, времето, необходимо за ремонт на вашия продукт, е ограничено до 30 календарни дни след приемането му в сервиза. Този период може да се удължи в случай, че е необходим внос на резервни части, консумативи или аксесоари. В такива ситуации, времето за изпълнение на ремонта ще зависи от доставчика на необходимите компоненти и условията на доставка. Все пак, ние се стремим да осигурим най-бързата и ефективна поддръжка, за да ви върнем обратно към нормалното възползване от него възможно най-скоро.