Timberwolf

TW 240TDHB(t) Дробилка - Турбодизелов двигател, шаси с въртяща се платформа

Тази мощна компактна машина ще надмине останалите в класа си и ще запази стойността си през годините. TW 240TDHB(t) е най-новата дробилка, притежаваща ново поколение характеристики разработени от водещи експерти в областта.

Въртящата се на 270 градуса платформа с няколко заключващи се позиции позволява удобно зареждане при работа на крайпътни и труднодостъпни пространства. Оператора може да сменя зареждащата позиция без да мърда машината, спестявайки време и усилия.

Въртящият се отделителен улей позволява на оператора да покрие всеки ъгъл, и има най-мощното изхвърляне в класа си.

TW 240TDHB(t) се захранва от турбо-дизелов двигател 34hp Kubota. Тези изключително устойчиви двигатели са проектирани да осигуряват максимално ефикасна консумация на гориво, покриват всички изисквания за емисии, и имат минимално ниво на шум и вибрации, съчетани с подобрен двигател и изключителна надеждност.

54 килограмовият двойно-дисков ротор придава допълнителна сила и инерция за невероятно представяне и по-гладък работен процес. Чифт двойно наточени 109 милиметрови остриета осигурява непроменливо и постоянно качество на смилане. Функционалността на ротора е също водеща в класа си, чрез подсилена опора осигуряваща справянето с високите нива на обработка, на които машината е способна.

Обслужването е опростено и по-ефективно благодарение на модулния дизайн, осигуряващ лесен достъп до всички основни части. Разделеното роторно пространство позволява лесен достъп до механизма на остриетата. Смяната на остриета е бърза, проста и не изисква техническа настройка след поставянето. Отделните точки за смазване осигуряват лесна ежедневна поддръжка.

Двойният захранващ контролер предоставя на оператора достъп до контролната система от двете страни на страни на захранващия механизъм, обезопасявайки ги от работното пространство. Този захранващ контролер е изцяло тестван на максимална степен за да позволи работа в най-тежките условия и да задоволи най-високите изисквания на потребителите.

Машината разполага с най-големия зареждащ се отвор в класа си, вертикални захранващи ролери зареждащи се от Parker мотори, осигуряващи несравним капацитет на дробене, и позволяващи на оператора да свърши повече работа в рамките на по-малко време, след минимална подготовка на дървения материал, спестявайки допълнително време на потребителя.

TW 240TDHB(t) е изработен чрез най-новите и прогресивни компютърни технологии, така че всичко описано по-горе да бъде изпълнено без компромис в здравината и устойчивостта (машината разполага с изцяло метална обвивка !) и е тестван в реални условия за да позволи на машината която получите напълно да задоволи очакванията ви и да ги надмине.


TW 240TDHB(t) технически параметри:

Двигател - 34 hp Kubota 3- цилиндъра
Гориво – Дизел
Макс диам. Захранване - 166mm (6 1/3")
Захранващ механизъм – 2 вертикални хидравлични ролера
Остриета – 2 броя със сменяема посока
Капацитет – 5 тона на час
Ср. големина на материала – G30 Стандарт
Тегло – Под 750кг (с горивото)
Ход – Върти се на 270 градуса
Дължина – 3390мм
Ширина – 2450мм
Резервоар – 15 литра (3 галона)
Свободно кормило за управление – Не
Хронометър - Да
Тежест на ротора – 53 кг.


TW 240TDHB(t) характеристики и предимства:

-Въртяща се на 270 градуса платформа с възможност за различни позиции
-241мм х 166мм захранващ отвор
-Под 270кг (с гориво)
-Всички защитни покрития са от метал
-Двоен дисков 54кг ротор
-Уголемени външни опори на ротора
-Двустранно наточени 109мм х 100мм остриета осигурени от 24мм болтове
-Осигурителни захранващи контролери
-34hp Kubota турбо, дизелов двигател
-Външно центрирани точки за смазване
-Заключващо се стандартно ремарке
-Високо-скоростно шаси с ръчна спирачка
-Напълно съобразено с всички транспортни изисквания в Европа
продукти
механизация под наем
всичко за дърветата
Alvers Commerce - Всички права запазени
2022