Сертификат за качество

Вход / регистрация
Потребителска
кошница
Любими
продукти
0

Нямате артикули в количката.

Уважаеми клиенти, физическият ни магазин се премести от ул. "Хенрик Ибсен" 24, кв. Кръстова вада (до Мол Парадайс) на ул. "Кривина" 5, кв. Слатина (до ВТУ "Тодор Каблешков", бившо ПЖИ).
партньори

Партньори

Алверс Комерс ООД – Вашият Партньор в изграждане и поддръжка на зелени площи.

Нашата основна мисия в Алверс Комерс ООД е винаги да предоставяме на нашите клиенти най-висококачествени продукти, насочени към изграждането и поддръжката на зелени площи. Стремим се да осигурим широк асортимент от високотехнологични и иновативни решения, които са в съответствие с най-новите тенденции в индустрията.

С гордост поддържаме дългогодишно сътрудничество с водещи и утвърдени марки като STIHL, Gardena, Timberwolf, Rotadairon, Shibaura, Optimal, Wiedenmann, Agritec, Sitrex и други. Това сътрудничество ни предоставя уникалната възможност да предлагаме на нашите клиенти най-ефективните и иновативни продукти, съобразени с технологичните и екологични стандарти.

От косачки и тримери до специализирани инструменти за обработка на почвата, при нас ще намерите всичко необходимо, за да превърнете вашия външен пространствен рай в оазис на зеленина, който ще впечатли всеки, който го посети. Ние сме ангажирани със задоволяването на нуждите на всеки потребител, който цени качеството и професионализма в грижата за зелените зони.

С пълен ангажимент към нашите клиенти, в Алверс Комерс ООД предлагаме не само продукти, а и комплексни решения, които се адаптират към конкретните нужди и изисквания на всеки клиент.

stihl лого

Групата STIHL разработва, произвежда и продава моторни уреди за горското и селското стопанство, както и за ландшафтната поддръжка, строителството и за частните потребители със собствени градини. Нашият широк асортимент се допълва от дигитални решения и сервизни услуги. Продуктите на STIHL се продават принципно чрез специализираната дилърска мрежа, предлагаща и сервизно обслужване– с 42 собствени търговски и маркетингови дружества, около 120 вносители и повече от 55 000 специализирани дилъри в повече от 160 страни. Към това се добавят и собствените онлайн магазини на STIHL, които в следващите години ще се разрастват в интернационален мащаб.

Gardena лого

GARDENA е предпочитаната марка за милиони собственици на домове и градини по цял свят, когато става дума за грижа за градината. Това е така, тъй като GARDENA предлага пълна гама от всичко необходимо – без значение дали става дума за напоителни системи, помпи, градински езерца, грижа за моравата, грижа за дървета и храсти, градински инструменти, или култивиране на почвата. Днес GARDENA е водещата марка за висококачествени градински инструменти в Европа и се предлага в повече от 80 страни по целия свят. Ние влагаме емоция, за да отговорим на нуждите на хората, които гледат на своята градина като на място за живеене близо до природата и място за здравословен живот, почивка и забавление.

Timberwolf лого

Timberwolf е специализирана в производството на професионални дробилки за дървесина за широк спектър от индустрии, включително дървообработване, поддръжка на земята, градинарство. Изминахме дълъг път, откакто първият ни дробилка за дърва беше представен преди повече от 35 години.

Днес и с над 17 000 машини по-късно, Timberwolf успя да се превърне в най-големия продавач на комерсиални машини за дървесина в Обединеното кралство и Европа и продължава да расте в световен мащаб.

Компанията е основана през 1986 г. и е нараснала до над 100 служители в своето съоръжение от 3300 квадратни метра в Съфолк, Обединеното кралство.

Shibaura лого

Марката е основана през 1950 година от две фирми, Toshiba (Tokyo-Shibaura-Engineering) и IHI (Ishikawajima Harima Industries). Първоначално компанията започва, като производител на малки и големи двигатели. Едва през 1961 година се разкрива фабриката за производство на трактори с мощност до 40 конски сили и варианти със задвижване на 2 и 4 колела. През 1978 г. се пуска в производство първата серия трактори с мощност над 50 к.с. SHIBAURA все още е сравнително млада компания и се разраства много бързо в сравнение с европейските стандарти. В този момент производството се извършва в три завода. ln Okayama Saidaiji е фабрика с площ от около 2 декара, където произвеждат озоново оборудване. Централният офис на фирмата се намира в Токио. Марката вече е изцяло собственост на групата IHI. IHI е водеща японска компания в областта на авиацията, реактивни двигатели, електроцентрали, мостово строителство, промишлени машини и корабостроене. През годините SHIBAURA гради репутация, като производител на качествени продукти и важна глобална марка в областта на професионалните машини за поддръжка на тревни терени, паркови, градини и спортни съоръжения. Предлага също така и пълна гама от двигатели.

За да може да предостави добро обслужване на клиента, компанията основава свое европейско подразделение през 1991 г. Започва да работи в сътрудничество със специализирани дилъри, които продават нейните трактори и тракторни косачки. Тази дилърска мрежа управлява продажбите на всички продукти към крайния потребител. По този начин ще получите най-добрите съвети, най-добрия продукт, както и оптимално обслужване и доставка на части.

Rotadairon лого

Компанията е родена през 1958 г. в Pruillé l’Eguillé (Сарт). След това дейността се състои в изграждане на селскостопанска техника и по-точно комбайни. Тогава компанията подава първите си патенти.

През 60-те години на миналия век компанията разширява производството си, като разработва гама от ротационни мотики, наречени ROTADAIRON.

Tърсенето на най-добрия дизайн, чрез интегриране на промишлени техники и материали, адаптирани за всяка част от машината – именно това търсене на съвършенство ни позволява да предложим на нашите клиенти най-ефективната машина.

ROTADAIRON гарантира на своите клиенти най-доброто качество. Нашият лоялен персонал, обучен в нашите продукти, възпроизвежда ежедневно производствените техники, които гарантират, че нашето мото остава същото „качество от 1958 г. насам“.

ROTADAIRON се превръща във френски лидер в препаратите за подготовка на почвата и един от международните лидери в областта на оборудването за изграждане и поддръжка на зелени площи.

Компанията разработва гама от оборудване за сеитба, за да отговори на нуждите на всички професионалисти: озеленители, производители на трева, но също и за индивидуална употреба благодарение на компаниите за отдаване под наем.